Masini de spalat rufe Miele

Masini de spalat rufe Miele.

Miele reprezina varful de top al produselor electrocasnice durabile.

Despre masinile de spalat Miele

Incep prin a va spune ca, daca vreodata intalniti marca Miele nu va speriati (pret) ,dati un search pe net si veti afla ca aceasta marca este cea mai reprezentativa companie de electrocasnice.

Masinile de spalat rufe sau vase dar si uscatoarele sunt cele mai fiabile.Din acest motiv si producatorul pleaca de la o garantie de 5 ani pentru beneficiar.

Va garantez ca nu este tzeapa.E cea mai respectata marca din lume.Eu am reparat o asemenea masina de spalat acum 2 ani, iar masina  avea o vechime de 34 de ani.Cum o fi sa-ti cumperi o masina de spalat Miele si sa nu-ti aduci aminte daca ai reparat-o vreodata ?Sau daca se defecteaza dupa 15 ani sa spui:,,In sfarsit  s-a defectat si o pot schimba”.Pretul nu e de speriat ,deoarece cu un calcul corect si la obiect vom ajunge sa dam dreptate producatorului.

Daca facem o diferenta simpla doar la garantie Miele 5 ani(cu posibilatea extinderii la inca 5 ) si Hotpoin-Ariston 2 ani vom intelege cu ce componente sunt executate Hotpoint-Ariston fata de Miele.

Ultimele modele de Miele au fost dotate cu un tambur de inox (toate masinile de spalat au asa ceva) intitulat ,,Honeycomb”.Este ultima inovatie a celor de la Miele prin care se doreste o frecare a apei de tambur cat mai mica.Masini de spalat rufe Miele.

Cutia de alimentare cu detergent este prevazuta cu un sistem de autocuratare.Acesta are de jur imprejur un sitem de alimenare cu jeturi de apa.In acest caz esti sigur ca detergentul tau va fi dizolvat.Sa nu ai impresia ca nu ai cele mai variate programe de lucru.Exista program de spalare pentru rufe murdare de fructe,ciocolata,oua,dulceata,maioneza,vin sau ruj(nu recomand sa ai asa ceva pe camasa).

De vorbit despre Miele putem vorbi mult si bine ei isi vor face datoria fata de client intodeauna cu respect.

Daca ai sau ai avut o masina de spalat Miele ne poti lasa opinia ta.

Se arată singurul rezultat